Rüzgarı Hissetmeyin

17-10-2018 14:45
Rüzgarı Hissetmeyin

Rüzgarı Hissetmeyin

 

Kullanıcısına özgürlük hissini tatma imkanı sunan bisiklet, eşsiz bir keyfin de yaşanmasını sağlar. Sürüş esnasında giyilecek ekipmanlar konforu artırırken, olası kaza ve yaralanma riskleri de ortadan kaldırılmış olur. Kask ve eldiven detayı sürüş güvenliği sağlarken rüzgarlık gibi önemli parçalar da vücudu dış etkenlere karşı koruma altına alır.

 

Kask takarak kaza anında kafa darbelerden korunurken eldiven ile de düşme anında avuç içi ve bileklerin sağlam kalması hedeflenir. Bisiklet taytı zamanın büyük kısmını sele üstünde geçiren sürücülerin sürüş konforunu en üst seviyeye çıkarmayı amaçlar.

 

Performans Sürüşlerinde Dış Etkilere Karlı Koruma

 

 

Renkli kıyafetler giyilerek bisiklet sürüşü esnasında dışarıdan ve trafikteki diğer araçlar tarafından daha görünür hale gelinebilir. Pedala bir kilit yardımıyla bağlanan ayakkabılar, harcanan güç karşısında alınacak verimliliğin en az %25 oranından artmasına yardımcıdır.

 

Bisiklet formaları ve rüzgarlık modelleri, sürüş hızıyla birleşen rüzgarın sürücü tarafından hissedilmemesini ve vücutta oluşan terin de dışarı atılmasını sağlayarak spor keyfinin sağlıklı bir şekilde çıkarılması için kullanılmalıdır. Güneşli havalarda kullanılacak UV filtreli ve polarize gözlük modelleriyse rahat bir çevre görüşü için idealdir.

 

Şehir içinde bisiklet sürerken özellikle yağmur ve çamura karşı koruma sağlayan pançolar eşliğinde beklenmeyen ve ani değişen hava şartlarına özel koruma sağlanabilir. Bisikletin kontrolünü kaybetmeye imkan vermeyen sabitleme sistemleri sayesinde sürücüler sıcak veya soğuğa karşı korunurken sürüş kalitelerini düşürmeden de ulaşım ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

 

Rüzgar ve Su Geçirmeyen Montlar

 

 

İçi polar kumaştan hazırlanan rüzgarlık ve yelek modelleri, sahip oldukları dayanıklı dış yüzey sayesinde soğuk havalarda ve zorlu şartlarda güvenli bir şekilde kullanılabilirler. Rüzgar geçirmez özelliğe sahip olan tasarımlar, nefes alma ve aldırma özelliğiyle insan sağlığıyla uyumludur. Yüksek nem ve yağmura karşı mukavemet gösteren bisiklet yelek ve montları, sahip oldukları koltuk altı fermuarları eşliğinde ihtiyaç halinde ilave havalandırma imkanı verir.

 

Yumuşak bir kumaş, sıcak bir tuşe ve ihtiyaca özel olarak hazırlanan dizaynıyla uzun ömürlü, kullanışlı ve rahat olan kalıplar farklı ihtiyaç, zevk ve bedene uygun olarak üretilir. Sürüş kalitesinin ve konforunun artmasını destekleyen malzemeler eşliğinde sporun hayatın her alanında insan hayatını güzelleştirmesi hedeflenir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.