Kolay Kullanımlı Kaliteli Katlanır Bisikletler

19-11-2018 17:18
Kolay Kullanımlı Kaliteli Katlanır Bisikletler

Brompton Bisiklet

Önemli İngiliz basın organlarından olan Telegraph tarafından bütün katlanır bisikletlerin atası olarak lanse edilen Brompton, yılda 45000’in üzerinde katlanır bisiklet üreten, Birleşik Krallıklar’ın en büyük, dünyanın önde gelen bisiklet üreticisidir. Yeni nesil bisikletlerin en gözdelerinden olan katlanır bisikletler, büyük şehirlerde yoğun bir hayat temposu içinde yaşayan modern insanın yaşam tarzını olumlu yönde etkileyen ve değiştiren araçların başında geliyor. Sürekli araştırma ve geliştirmenin ürünü olan Brompton Bisikletler, ilk katlanır bisikletler olmalarının yanı sıra en kaliteli ve kullanışlı katlanır bisikletler olmalarıyla da dikkat çekiyor.

Ulaşımda Devrim

Yoğun trafikte saatler harcamadan ulaşım imkânı veren bisikletlerin sunduğu ulaşım kolaylığı katlanır bisikletlerle ikiye katlanıyor. Akıllı katlanma sistemiyle katlanıp ebatı küçülen katlanır bisikletler, elde ve çantada arzu edilen her yere taşınabiliyor. Brompton Türkiye’de de alıcılara en kaliteli ürünlerini sunuyor. Katlanır bisikletler, Brompton kalitesiyle ulaşımda devrim yaratan bir niteliğe sahip. Brompton katlanır bisikletlerin ayırt edici özelliklerinin başında katlanma mekanikleri geliyor. Bu ürünlerde katlanma mekaniği, benzerlerine kıyasla çok daha kullanışlı. Brompton katlanır bisikletlerde ihtiyaca göre farklılaştırılmış gidon çeşitleri söz konusu. Kısa sürüş pozisyonlarına özel gidonlar ve yüksek sürüş pozisyonlarına özel gidonlarla birlikte her sürüş pozisyonu için uygun olan standart gidon tipleri de mevcut.  Farklı sürüş türlerinin gereksinmelerini karşılayacak farklı vites seçenekleri, Brompton marka bisikletinizi seçerken karar vermeniz gereken konulardan biri. Tek renkli ya da iki renkli bisikletlerden tarzınızı yansıtanını mutlaka bulacaksınız.

Ulaşım Aracında Çok Daha Fazlası

Geleneksel ya da katlanır, çeşidi ne olursa olsun bisikletler ucuz ve kolay ulaşım sağlamalarının ve spor amaçlı kullanımlarının yanı sıra bir hayat görüşünün de temsilcileridir. Doğa dostu olmaları, çevre bilinci yüksek bireylerin nazarında bisikletlerin önemini arttırıyor. Günlük hayat koşturmasını içinde yaşadığımız ekosisteme ve atmosfere zarar vermeden gerçekleştirmek isteyenler için bisiklet uzun ya da kısa mesafelerde değerlendirilecek ilk ulaşım aracı alternatiflerinden biri. Hayatımızda bu kadar geniş yer kaplayan bisikletleri satın alma aşamasında akıllıca tercih yapmak şart. Brompton katlanır bisikletlerin ilki Andrew Ritchie tarafından 1975 yılında tasarlandı ve üretildi. O zamandan bu zamana yapılan araştırmalarla sürekli geliştirilen bisiklet sistemleri bugün kullanışlılık açısından en yüksek verimi sağlar durumdalar. Atek Bisiklet web sitesinde farklı modellere ve Brompton Bisiklet Fiyatları bilgisine ulaşabilir, size en uygun bisikleti seçebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.