Fixie Bisiklet Farkları

17-10-2018 15:05
Fixie Bisiklet Farkları

Fixie Bisiklet Farkları

 

Fixie bisiklet, ince tekerlekli, çelik kadroya sahip arka ve ön freni bulunmayan nostaljik bisiklet modelidir. Birbirinden güzel renkleri bulunan fixie bisikletler, şık tasarımları ve dizaynı sayesinde birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Sitemizde çeşitli renklerde ve uygun fiyatlarda fixie bisikletler bulunuyor. İlgili ürünün üzerine tıklayarak uygun fiyatlarda satın alabilirsiniz.

 

Fixie Bisikletin Normal Bisikletten Farkları

 

 

Eski zamanlarda bir dönem postacılarının da kullandığı bu geleneksel bisiklet fixie bisiklet adıyla biliniyor. 28 vitesli fixie bisikletler normal bisikletlere göre oldukça hafiftir. Vites sistemi göbektendir. Tekerleklerinin ince olması nedeniyle asfalt zeminde kolayca sürülebilir. Fren sistemi bulunmayan fixie bisiklet kontra-pedal sistemi ile frenleme yaparak durdurulur. Bisikletin arka tekerleği pedal ile birlikte döner. Siz ayağınızı pedaldan çekseniz bile arka teker döndüğü için pedal de dönmeye devam edecektir. Normal bisikletler de arka teker ve pedal birbirinden bağımsızdır. Pedalı döndürmeyi bırakmak için ciddi bir güç uygulamanız gerekmez. Fixie bisikletler de pedaldan ayağınızı çekseniz bile pedallar hala döneceği için bisiklet bir süre daha gitmeye devam eder. Sitemizde carraro, creme marka fixie bisiklet çeşitleri bulunuyor. Farklı renk ve ölçülerde dilediğiniz bisikleti seçebilirsiniz.

 

Fixie Bisiklet Kullanım Alanları

 

 

Fixie bisikletlerin kullanımı günlük hayatta oldukça uygundur. Gövdesi tamamen çelikten yapılmış olsa da bisiklet oldukça hafiftir. Tekerlekleri büyük ve ince olduğu için asfalt zeminde kolayca sürülür. Bu nedenle evden işe, okula giderken rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca günlük spor amacıyla şehir turu atmak için de uygundur. Bisiklet nostaljik bir görünüme sahip olduğu için normal bisikletlere göre klasik yol bisikleti olarak çok daha fazla tercih ediliyor. Yokuşlarda ve tümsek alanlarda da kullanımı uygundur.

 

Sitemizde önden sepetli veya isteğe göre sepetsiz modelleri de bulunuyor. Sade görünümlü bu bisikletler yarış için uygun değildir. Pratik kullanımı ile araç içine de sığabilir. Bir çok yüzeyde gidebilen tekerleri sayesinde bisiklet yolu ve plaj gibi mekanlarda da sürüşe uygundur. Fixie bisikletleri kullanmak son derece basit ve eğlencelidir. Sitemizde bulunan creme markalı klasik bisikletler hızlı ve konforlu sürüş deneyimi için de oldukça idealdir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.