Çocuk Bisikletlerinin Özellikleri

25-09-2018 14:25
Çocuk Bisikletlerinin Özellikleri

Çocuk Bisikletlerinin Özellikleri

 

Çocukların değerli ve eğlenceli zamanlar geçirebilmelerini sağlayan bisikletler, her geçen gün daha farklı tasarım ve üretim süreçleriyle ile kaliteve sağlık ön planda tutularak piyasaya sürülmektedir. Çeşitli yaş gruplarında erkek ve kız çocukları için farklı şekillerde bulunan çocuk bisikleti çeşitleri, farklı markaların fabrika alanlarında testlerden geçirilerek satışa sunulmaktadır.

Jant, fren ve kadro kısımlarında kullanılan alüminyum malzemeleri sayesinde, çocuğunuzun güvenliğinin ön planda olmasını sağlayan markalar, selelerin daha yumuşak olmasına dikkat ederek, pişik ya da kızarıklık oluşmasının da önüne geçmektedir. Genel olarak çocukların tercih ettiği renkler ve istekleri göz önüne alınarak tasarlanır.

Çocuk Bisikletlerinin Kullanım Alanları
Farklı arazi şartlarında kullanılabilmesi amacı ile satışa sunulmuş olan çocuk bisikletlerinde, üretimi sağlayan firmaların belirlemiş olduğu kriterler ön plana çıkmaktadır. Çocuklar genellikle düz yollarda ve park alanlarında bisiklet kullanımını tercih ederken, bazı çocuklar ise doğuştan dağlık ve zorlu arazi şartlarını sevmekte ve buna göre seçimleri yapmaktadırlar. Son yıllarda teknoloji sayesinde katlanır bisikletlerin hayata geçmesi ile birlikte, hem maliyet hem de yer kaplamaması açısından tercih edilen ürünler arasında, heyecan ve macera seven çocuklar için dağ bisikletleri de yer almaktadır. Pembe, siyah, mavi, beyaz, turkuaz, yeşil ve krem gibi renklerde görülen çocuk bisikleti modellerinde, aynı zamanda siyah mavi, mat yeşil turuncu ve siyah sarı gibi karışık renk temaları da bulunmaktadır.

 Hızlı Gönderim Avantajlı Çocuk Bisikletleri
 Türkiye’nin her bölgesine aynı gün içerisinde ulaşım avantajına yer vererek satışa sunulmuş olan çocuk bisikletlerinde BIANCHI, KRON, KROSS, SALCANO ve SCOTT gibi ünlü markaların imzası bulunmaktadır. Genel olarak uygun fiyatlar üzerinden satışa sunulmuş olan bisiklet çeşitlerinde, 250 TL üzerinden başlayan fiyatlar, 4000 TL’ye kadar ulaşmaktadır. Daha küçük yaştaki çocuklar için 4 tekerlekli olan bisikletler, dağlık bölgelerde, şehirlerde, taşlık alanlarda ve park alanlarında kullanılabilmek üzere çeşitli özelliklerde üretimden geçerek, satışa sunulmaktadır.
Çocukların en değerli ve eğlenceli zamanlar geçirebilmelerini sağlayan bisikletler, her geçen gün daha farklı tasarım ve baskı işlemleri ile kaliteli görünüm elde edilerek piyasaya sürülmektedir. Erkek, kız, küçük ya da orta yaş grubu çocukları için farklı şekillerde yer alan çocuk bisikleti çeşitleri, farklı markaların fabrika alanlarında test ve aşamalardan geçirilerek satışa sunulmaktadır.

 

 

Jant, fren ve kadro kısımlarında kullanılan alüminyum malzemeleri sayesinde, çocuğunuzun güvenliğinin ön planda olmasını sağlayan markalar, selelerin daha yumuşak olmasına dikkat ederek, pişik ya da kızarıklık oluşmasının da önüne geçmektedir. Genel olarak kız çocuklarının pembe ve yavruağzı gibi renklere ilgisi bilinmekte ve bisiklet çeşitlerinde, bu istekler göz önüne alınarak renk aralıkları düzenlenmektedir. Ayrıca erkek çocukları içinde farklı renkler ile üretilen ürünler, bu sayede her kesimin zevkine uygun olarak sunulmaktadır.

 

Çocuk Bisikletlerinin Kullanım Alanları

 Farklı arazi şartlarında kullanılabilmesi amacı ile satışa sunulmuş olan çocuk bisikletlerinde, üretimi sağlayan firmaların belirlemiş olduğu kriterler ön plana çıkmaktadır. Çocuklar genellikle düz yollarda ve park alanlarında bisiklet kullanımını tercih ederken, bazı çocuklar ise doğuştan dağlık ve zorlu arazi şartlarını sevmekte ve buna göre seçimleri yapmaktadırlar. Son yıllarda teknoloji sayesinde katlanır bisikletlerin hayata geçmesi ile birlikte, hem maliyet hem de yer kaplamaması açısından tercih edilen ürünler arasında, heyecan ve macera seven çocuklar için dağ bisikletleri de yer almaktadır. Pembe, siyah, mavi, beyaz, turkuaz, yeşil ve krem gibi renklerde görülen çocuk bisikleti modellerinde, aynı zamanda siyah mavi, mat yeşil turuncu ve siyah sayı gibi karışık renk temaları da bulunmaktadır.

 

Hızlı Gönderim Avantajlı Çocuk Bisikletleri

 Türkiye’nin her bölgesine aynı gün içerisinde ulaşım avantajına yer vererek satışa sunulmuş olan çocuk bisikletlerinde BIANCHI, KRON, KROSS, SALCANO ve SCOTT gibi ünlü markaların imzası bulunmaktadır. Genel olarak uygun fiyatlar üzerinden satışa sunulmuş olan bisiklet çeşitlerinde, 250 TL üzerinden başlayan fiyatlar, 3.590.00 TL’ye kadar ulaşmaktadır. Daha küçük yaştaki çocuklar için 4 tekerlekli olan bisikletler, dağlık bölgelerde, şehirlerde, taşlık alanlarda ve park alanlarında kullanılabilmek üzere çeşitli özelliklerde üretimden geçerek, satışa sunulmaktadır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.