Çeşit Çeşit Kilit Seçenekleri

22-10-2018 15:48
Çeşit Çeşit Kilit Seçenekleri

Çeşit Çeşit Kilit Seçenekleri

 

Modern Bisikletler ve Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

 

Zaman gibi ilerleyen teknoloji kavramı da beraberin de bisikletleri de teknolojik açıdan ileri seviyelere taşımıştır. Bu kapsamda kalite kazanan daha çağdaş daha kullanışlı bisiklet çeşitleri, performansına göre değişmekte olup motorlu, motorsuz, şehir bisikleti, tur bisikleti gibi modern şekillerde tasarlanmış bu bisikletler ile kilit düzeneklerine de ihtiyaç duyulmaya başlanmıştır. Kilit düzenekleri bisikletleri, çalınmasını önlemek, emaneten bir yere sabitlemek gibi sebeplerle beraber daha birçok ihtiyaç kapsamında kullanılmaktadır. Bisiklet kilidi tercih ederken dikkat edilmesi gerekilen hususlar ise;

 

1 - Alarm sistemine sahip olup olmadığı,

2 - Kilidin kaç mm kalınlığa sahip olduğu,

3 - Klidin taşıdığı markanın prestiji

4 - Şifreli - Şifresiz düzeneklerle çalıştığı

5 - Anahtarlı kilitlerin, kilit bölümünün altında yer alan anahtar bölmesinin izinsiz açılmaya uygun olup olmadığı gibi.

 

Bu konularda bir takım araştırma yapmalısınız. Standartlarınıza uygun, seçeneklerdeki özellikleri ile kilit tercihi yapabilirsiniz. Ayrıca anahtarlı kilitler geleneksel halatlı kilit yöntemi ile bağdaşmaktadır. Fakat hala güvenlik açısından büyük öneme sahip bir kilit düzeneğidir.

 

Bisiklet Kilitleri Çeşitleri

 

 

Bisiklet kilitleri, birçok ihtiyaç doğrultusunda kullanılmaktadır. Bu doğrultuda en belirgin olan ihtiyaç ise hırsızlık olaylarının önlenmesi amacı ile kullanılmasıdır. Geleneksel kilit yöntemleri ve ya zincirli kilit sistemi ile artık bisikletleri korumak pek de mümkün olmamaktadır. Artık birçok hırsız, geliştirdiği yöntemler ile kolayca bu durumun üstesinden gelebilmektedir. Peki, bisiklet nasıl korunmalı? Hangi bisiklet kilidi daha güvenlidir? Yeni modern kilit sistemleri ile bisikletleri güvence altına almak daha ucuz ve pratiktir. Yeni modern kilit sistemi, düzenekleri sayesinde izinsiz açılamamaktadır. Üstelik fahiş fiyatlar yerine daha uygun fiyatlar ile satın alabilmek mümkündür. Bisiklet kilidiçeşidi ise şunlardır;

 

1 - Anahtarlı Bisiklet Kilidi,

2 - Kablo Bisiklet Kilidi,

3 - Motor Disk Kilidi,

4 - Şifreli Bisiklet Kilidi,

5 - U- Anahtarlı Bisiklet Kilidi ve

6 - U- Şifreli Bisiklet Kilidi

 

Kaliteli ve etkili kilit düzeneğine sahip bu seçenekler ile eleme yaparak size en uygun olan kilit düzeneğini kullanabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.