Birbirinden Çeşitli Eldiven Modelleri

17-10-2018 14:48
Birbirinden Çeşitli Eldiven Modelleri

Birbirinden Çeşitli Eldiven Modelleri

 

Bisiklet kullanıcıların uyması gereken kurallar ve özen göstermeleri gereken sorumlulukları vardır. Başta kullanıcının kendisi olmak üzere çevre, trafik ve bisiklete karşı alınması gereken güvenlik tedbirleri bir takım önlemlerin alınmasını gerektirir.

 

Kask takmak, bisiklet eldiveni kullanmak, gerekli durumlarda dizlik ve dirseklik takmak sürüş keyfini artırmakla kalmaz öncelikle sürücünün güvenliğini artırır. Sürücünün trafik içindeki seyrini daha görünür kılan yardımcı malzemeler, yaşanması muhtemel kazalarda darbelerin ciddi hasarlar yaratma riskini ortadan kaldırır.

 

Bisiklet Kullanıcıları Kendi Güvenliklerini Sağlamak Zorundadır!

 

 

Özellikle kasksız bir sürüş araçlarda emniyet kemeri takmamakla eşdeğer risklere gebedir. Her türlü kaza ve yaralanmada hayat kurtarıcı öneme sahip olan kask, eldiven ve dizlikler yere temas halinde yaralanmaların oluşturacağı hasarların belli bir seviyede engellenmesini sağlar.

 

Yere düşüş esnasında yerle ilk temasta bulunan bölge olan eller ve bilek, uygun bir eldiven kullanımıyla koruma altına alınabilir. Dağ veya orman turlarından şehir içinde gerçekleştirilen sürüşlere kadar her ortamda uygun yardımcı malzemelerle bisikletçiler olası kazalara karşı gerekli koruma önlemlerini almış olurlar.

 

Bisiklet Kullanımına Özel Eldiven Modelleri

 

 

Her spora gönül vermiş olanlar farklı ekipmanlar kullanarak konforlarını en üst seviyede hissedilebilir hale getirebilirler. Bisiklet sürerken hareketleri kısıtlamayacak özelliklere sahip eldiven modelleriyle terleme önlenirken, tamamen dış etkenlere bağlı olarak gerçekleşme riski olan kaza ve yaralanmalar önlenebilir. Gidonun en doğru şekilde kavranmasını sağlayan esnek kumaşlar, baskıdan dolayı oluşabilecek nasırların sürüş konforunu eksiltmesine izin vermez.

 

Farklı ihtiyaç, zevk ve donanıma uygun olarak hazırlanan bisiklet eldiveni modelleri, avuç içi dayanıklılığı maksimum seviyede dizayn edilerek tüketicinin beğenisine sunulur. Jel dolgular sürücülerin güvenliğini ve konforunu sağlarken, hava aldıran esnek yapı vites geçirme esnasında gerekli özenin gösterilmesini sağlar. Farklı renk, desen ve ölçülere özel olarak hazırlanan kalıplar, uzun binişlerde oluşabilecek yorgunluk, uyuşma ve ağrının engellenmesi için kullanılmalıdır.

 

Gelişen teknolojilerden destek alarak hazırlanan eldiven çeşitleri yine teknolojik aletlerin sürüş esnasında da kolay kullanımına yönelik olarak dizayn edilmiştir. Telefon dostu kumaşların özellikle baş ve işaret parmağı kısmında kullanıldığı kalıplar sayesinde dokunmatik ekran akıllı telefonlar ya da bilgisayarlar molalarda kolay bir şekilde kullanılabilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.