Farklı Model Ve Marka Park Ayakları

22-10-2018 16:05
Farklı Model Ve Marka Park Ayakları

Farklı Model Ve Marka Park Ayakları

 

Bisiklette Park Ayakları

 

Park ayakları, genellikle firma üretimine göre değişiklik göstermekte olup, arka tekerleğin sol veya sağ tarafına ortadan uygulanan bir parçadır. Bazı bisikletlerde ise pedal ayağının hemen arkasında bulunur. Park ayakları, bisiklet üretimini yapan firmalar tarafından bisiklete ekledikleri ekipmanlardan biridir. Bu park ayağıçeşitli sebeplerden kullanımı bulunmaktadır. Bisikletlerinizi kir ve pisliklere bulanmaması için park ayakları ile korursunuz. Veya park edilecek bir bölge seçildiğinde oraya ayaklar ile park edersiniz. Aksi halde yerde duran bir bisiklet önemsenmeyeceği için kenara itilir. Park etseniz dahi yeriniz alınabilir. Sadece firmalar tarafından yapılmamakta olup, özel bisiklet aksesuarı olarak da satışa sunulmaktadır. Kırılan ve ya hiç takılmamış olan bisikletler için, park ayağıinternetten satın almak mümkündür.

 

Marka Marka Çeşitli Park Ayakları

 

Çeşitli model ve marka seçenekleri oldukça fazla bulunan bu aksesuar kafalarda hangi model? hangi marka? sorularını da meydana getirmiştir. Model tercihlerinizi estetik zevkinize göre veya bisikletinize en uygun olarak seçebilirsiniz. Marka seçimlerinde ise daha dikkat olunmalıdır. fiyat/performans analizleri yapılmalıdır. Standartlarınızı karşılayabilen ürünü ise istediğiniz modelde kolayca satın alabilirsiniz. Güncel olarak satış hizmet bulunan piyasada ki bazı park ayağı modelleri ve markası;

 

1- Çin markası ile küçük ama uygun fiyatlı olduğu için tercih edilebilir. Genelde bu ürün klasik olarak bilinir. Ama hala kullanımı mevcut. Modeli ise DS-ZD-017 20

 

2- Yine Çin modeli fakat diğerlerinden farklı olarak güçlü ayak desteği ve şık tasarımı ile tercih edilebilir. QK-CA08 Modeli ile rahatlıkla araştırabilirsiniz.

 

3- Çin marka, fakat (çift) ayak desteği ile son zamanlarda çok rağbet gören bir aksesuardır. Fahiş fiyatlarda olmamasına rağmen kaliteli bir modeldir.

 

4- Dahon markalı bu park ayağı, diğer demir tasarımlı desteklerden farklı olarak tekerlek bulunmaktadır. Son teknoloji ürünü kategorisinde rahatlıkla yer alabilecek bir ürün.

 

5- Vona markaları piyasada diğer markalara nazaran daha uygun fiyatlarla hizmet verdiği bilinmektedir. Bu ürün ise Vona markası olup uygun fiyata satın alınabilmektedir. Ayrıca ayarlı olması durumu da daha zor koşullarda park ayağını kullanabilmek için daha pratik çözümler sunduğunu gösterir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.